Timo - TyöVoimaa Eduskuntaan 2019

 

Olen lähtöisin olosuhteista, jossa epävarmuus ja työttömyys sekä sosiaaliset ongelmat ovat olleet arkipäivää. Huostaanotettuna lapsena olen nähnyt elämän realiteetit ja raadollisuuden aivan liian varhain ja aikuiseksi vartuttuani olen tiennyt ja oivaltanut, miten tärkeää on työ ja oma perhe. Niiden eteen on tehtävä kaikkensa, jotta elämä kantaisi myös vaikeina aikoina. Olen tunnettu vahvana lapsiperheiden edunvalvojana ja siten hyvä esimerkki siitä, että epävarmoista lähtökohdista huolimatta, elämässä on mahdollisuus pärjätä.

Olen aikaisemmassa työpaikassani Stora Enson Varkauden tehtailla ihan työsuhteen alusta saakka pyrkinyt parantamaan työntekijöiden olosuhteita työpaikalla. Tämä johti lopulta siihen, että minut valittiin työpaikalleni pitkäaikaiseksi luottamusmieheksi. Tällä hetkellä työskentelen Teollisuusliiton palveluksessa.

Minulle tuli mahdollisuus vaikuttaa poliittisesti oman kaupunkini asioihin vuoden 2009 kuntavaaleissa, jolloin minut valittiin Varkauden kaupungin valtuustoon äänestäjien luottamuksen osoituksena. Tällä hetkellä toimin ensimmäistä kautta kaupungin hallituksen puheenjohtajana sekä kolmatta kautta kunnanvaltuutettuna.

Savo-Karjalan alueen asukkaista liian moni kokee, että työllisyys - ja sosiaaliset mahdollisuudet elinvoimaiseen elämään ovat heikot. Esimerkiksi työttömyyden ja pätkätöiden tuoma epävarmuus näkyvät jokapäiväisessä elämässä valitettavan usein yhä nuoremmissa sukupolvissa. Tämän vuoksi haluan olla mukana tekemässä päätöksiä, joilla tuetaan alueemme monipuolista kehittymistä sekä lisätään kokoaikaista työllisyyttä muun muassa panostamalla teollisuuden lisäinvestointeihin. Koen tärkeänä, että Savo-Karjalan alueen ihmisillä on hyvät mahdollisuudet työntekoon, toimivaan infraan kuten tiestöön- ja junaverkostoihin, monipuolisiin ja laadukkaisiin palveluihin sekä turvalliseen elinympäristöön. Haluan, että alueen ihmisillä on mahdollisuus vaikuttaa minun kauttani eduskunnan päätöksentekoon ja saamme vietyä yhdessä alueellemme tärkeitä asioita eteenpäin.

Kun seuraavissa eduskuntavaaleissa keväällä 2019 tulen vaaleissa valituksi eduskuntaan, aion antaa kuuluvan ääneni kaikille savo-karjalaisille päätöksenteon ytimessä. Minulla on periksiantamaton ja mutkaton tapa hoitaa asioita ja tämän ansiosta ihmiset pääsevät helposti lähelleni. Luonteva kanssakäyminen puolestaan edesauttaa Eduskunnassa työskentelyä, alueen ihmisten ja hyvinvoinnin puolesta.

Kampanjatukijoukkoihini kuuluu aivan tavallisia ihmisiä, nuoria, lapsiperheellisiä, duunareita, työttömiä sekä eläkeläisiä. Tukijoukoissa on mukana myös edustajia työntekijäjärjestöistä, lapsiperheitä lähellä olevista järjestöistä ja muista kansalaisjärjestöistä.
Minun keskeisimpiä tavoitteitani ovat työllisyyden, palkansaajien, lapsiperheiden, nuorten sekä eläkeläisten hyvinvoinnin parantaminen. Mielestäni työsuhdeturvaa täytyy vahvistaa sekä kaikkien heikoimmissa asemassa olevien mahdollisuuksia hyvään elämään, tulee monin toimin parantaa ja kehittää.

Lähde mukaan kampanjaani! Vaikutetaan yhdessä, ylpeänä, oman asuinseutumme asioihin positiivisten ihmisten kanssa, paremman Savo-Karjalan puolesta!