Sdp

Kuntavaaliehdokas 2017

Timo Suhonen

Olen Varkautelainen kunnanvaltuutettu ja Varkauden Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja. Vaikutan myös työpaikkani asioihin luottamusmiehen ominaisuudessa. Asun tällä hetkellä Varkauden Lehtoniemessä vaimon ja kolmen lapsen kanssa. Lue lisää »

Vuorotteluvapaalle

Olen kiitollinen siitä että olen saanut tehdä työtä silloinkin, kun 90 - luvun lama ja 2000 - luvun taantuma on vienyt monelta työllistymismahdollisuuden. Itse olen saanut työllä tuoda leivän pöytään perheelleni jo noin 21 vuoden ajan. Olen saanut ehkä onnenkantamoisenkin kautta työskennellä  Kemian, Metallin kuin Paperiteollisuudenkin alalla. 
Tänään 16.1 jäin töistä vuorotteluvapaalle 100 kalenteripäiväksi. Tämän ratkaisun tein pitkän harkinnan jälkeen. Haalarihommat, paikallispolitiikka, ammattiyhdistystoiminta sekä tietysti koti ja perhe vaatii kalenterista aikaa. Toden teolla käynnistynyt eduskuntavaalikampanja tuo myös ruhtinaallisesti kalenterimerkintöjä, varsinkin nyt kun vaalipiiri ulottuu Pohjois - Savon lisäksi Pohjois - Karjalaan.  
Kalenterista piti siis raivata tilaa. Ainut oikea ratkaisu oli ottaa 8 tuntia aikaa lisäkäyttöön. Onneksi työnantaja myöntyi pikaneuvotteluissa siihen ,että vuorotteluvapaa onnistui. 
 

Tämän vapaan aikana otan aikaa perheelleni, itselleni sekä toden teolla eduskuntavaali kampanjointiin. Tämä yhtälö tuo varmasti uutta energiaa. Uskon että tämän vapaan ansiosta voin sitten 19.4 illalla todeta, oli tulos mikä tahansa, että kaikkemme teimme hyvän tukiporukan kera. Kilpailuvietti on kova. Kun leikkiin ryhdyttiin, se viedään läpi tehden kaikki voitava ja vähän päälle smiley

Valtiovallalta oli hieno ratkaisu se, että vuorotteluvapaa oikeus jatkui. Se tuo mahdollisuuden työntekijälle hengähtää. Tämä hengähdys tuo myös työtä työttömälle. Olikin hieno tunne, että oma ratkaisu ja sopimus työnantajan kanssa toi työtä yhdelle työttömälle. Hyvä että tällainen mahdollisuus on olemassa. 

Vapaasta huolimatta työ jatkuu. Työ joka toteutuu kahden maakunnan alueella. Tavaten sekä keskustellen mahdollisimman monen henkilön kanssa, eri kuntien turuilla ja toreilla. Olen innoissani. Tämä on hienoa kun saa ainakin osan siitä mahdollisuudesta, kun pääsee kuuntelemaan ja varmasti myös kommentoimaan valtakunnan asioita, positiivisia sekä tietysti niitä vähemmän positiivisia. Realiteetit huomioiden eteenpäin. Kevättä kohti. Oikein hyvää talven jatkoa ja kevään odotusta kaikille teille, voikaa hyvin laugh

Timo

Merkinnän kommentit (1) | » Kirjoita kommentti
kirjoitti 16.1.2015 21:47:45
Tämä mies eduskuntaan. Kyllä.Facebook -virta

Mielipidekirjoitukset

25. Elokuuta 2012
Miljoonia maksetaan, satoja irtisanotaan. Tämän päivän globaalissa, kvartaalitaloudessa tehdään varsinkin isoissa yrityksissä, henkilöstölle mitä halutaan. Itella kävi viime vuonna kovat yt – neuvottelut, jotka koskettivat ...
Katso kaikki mielipidekirjoitukset »

Yhteystiedot

Timo Suhonen
timo.suhonen@efora.fi
040 356 6869