Sdp

Kuntavaaliehdokas 2017

Timo Suhonen

Olen Varkautelainen kunnanvaltuutettu ja Varkauden Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja. Vaikutan myös työpaikkani asioihin luottamusmiehen ominaisuudessa. Asun tällä hetkellä Varkauden Lehtoniemessä vaimon ja kolmen lapsen kanssa. Lue lisää »

Vastuuta ja päätöksentekoa

Uusi paikallispoliittinen kausi 2013 - 2016 on alkanut vauhdilla. Hallituksen varapuheenjohtajan roolissa olen ollut ns.poliittisessa pyörityksessä, työryhmissä sekä tietysti itse hallituksen päätöksenteon ytimessä. On ehkä kliseistä todeta, että "enpä tiennyt mihin jouduin", mutta näin se vaan on. Kalenteri on täyttynyt vauhdilla eri kokousten ja tapaamisten osalta. Uutta oppia pukkaa täyslaidallisen verran. Se, että viime valtuustokaudella olin "vain" valtuutettuna enkä esimerkiksi lautakunnissa tai missään työryhmässä, antaa hyvän vertailupohjan nykykaudelle omalta kohdaltani. Nyt valtuustokauden alkumetreillä on todettava, että jos tahti jatkuisi yhtä kiivaana koko nelivuotiskauden, voi olla että kuormaa tulee jo liikaakin. Uskon kuitenkin, että tämä alkukausi nimenomaan on kiivasta aikaa työryhmien, lautakuntien sekä eri virkojen hakuprosessien vuoksi hallituksen puheenjohtajistollekkin.

Omalta kohdalta olo on vielä tuntunut sellaiselta, että pitäsi oman paikkansa "ansainnan"vuoksi, olla vaikuttamassa vielä enemmän ja paremmin eri asioihin. Eli olo on jotenkin riittämätön. Tuntuu että pitäisi tehdä paljon ja äkkiä. On kuitenkin tässä vaiheessa kautta itseni pakotettava siihen ajatukseen, että olisi ns.armollinen itselleen. Kauden edetessä, toivon mukaan ymmärryksen lisääntyessä, oikanlainen vaikuttamisväylä on olemassa, kun on tarpeeksi kärsivällinen. Ja tämä kärsivällisyys kohdallani on tainnut aina olla pikkuisen akilleen kantapää ! ;)

Toivon, että kuntalaiset ovat edelleen aktiivisia ja ovat yhteydessä minuun, koska se on parasta antia mitä tiedän tähän päätöksentekoon liittyvän. Tunne, että minä voin oikeasti edes hiukan olla auttamassa konkreettisesti yksittäistäkin kuntalaista, auttaa jaksamisessa tässä hieman toisinaan epäkiitollisessakin "työssä", mikä politiikkaan liittyy. Toki kaiken A ja O, on se, että oma perhe on mukana tässä hommassa niin että tukea tulee lähes sadan prosentin verran. Ilman sitä tukea, minä en olisi siinä missä nyt tässä politiikan pelikentällä olen. Kiitokset siis siitä rakkaimmille ! :)

Toivotan kaikille hyvää kevään jatkoa ! 

Merkinnän kommentit (0) | » Kirjoita kommenttiFacebook -virta

Yhteystiedot

Timo Suhonen
timo.suhonen@efora.fi
040 356 6869