Sdp

Kuntavaaliehdokas 2017

Timo Suhonen

Olen Varkautelainen kunnanvaltuutettu ja Varkauden Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja. Vaikutan myös työpaikkani asioihin luottamusmiehen ominaisuudessa. Asun tällä hetkellä Varkauden Lehtoniemessä vaimon ja kolmen lapsen kanssa. Lue lisää »

Vaalien alla

Tähän päivään mennessä on ehditty Varkauden sosialidemokraatteina käynnistää kuntavaalityö erittäin hyvin. Kesäkuun aikana aloitettu vaalityö kesäkaduilla ja toreilla on ollut mieluisaa. Porukalla on tehty ja se on varmasti näkynyt esimerkiksi paremmassa ehdokasasettelussa viime kuntavaaleihin verrattuna.

Itse olen saanut kohtalaisen paljon palautetta niin paikallislehden mielipideosastolla kuin tekstaripalstallakin. Toki myös sähköpostiin ja puhelimitse on muutamat uskaltautuneet olemaan yhteydessä. Ja tätä arvostan paljon. Nimimerkin takaa palautteen anto kun tahtoo olla vähemmän rakentavaa. Polttopisteeseen minun kohdalla näyttää nousseen Jätteenpolttolaitos - hanke Leppävirralle. Krtitiikki ja perustelut kohdallani vastustaa ko.hanketta on mielestäni selvät. Epävarmuustekijät näin suuren hankkeen kohdalla ovat mittavat. Samoin, miksi ottaa riskiä, kun meillä on olemassa oleva, edullinen ja toimiva lämmöntoimitusvaihtoehto ? Näyttää erittäin vahvasti, että hanke viedään läpi, maksoi mitä maksoi. Tällöin ei tarvitse kummoista kristallipalloa olla, kun näkee että kaukolämpö asiakkaat saavat varautua lämmön hinnan nousuun tulevina vuosina. Tämän hankkeen vastustaminen kohdallani, siis hyvistä perusteluista ja vaihtoehdosta huolimatta, on saanut tietyt tahot arvostelemaan "jääviyttäni". Se, että olen tehtaalla töissä, on vaikuttanut varmasti valtaosan mielipiteeseen "oma lehmä ojassa" ja "ostettu mies". Ymmärrän kyllä, mutta tuo se harmitusta kun itse asia ja selvät perustelut jäävät taka- alalle.

Nyt kun ennen vaaleja jalkaudutaan sankoin joukoin toreille kampanjoimaan, lupaan että minä henkilökohtaisesti haluan toimia hyvän tavan ja yhteistyön puolesta kaikkien ehdokkaiden kanssa.

Lupauksista puhuttaessa, se kattaa myös jatkossa kohdallani kuntavaikuttajana samat teemat kuin aiemminkin : Työllisyys, lapsiperheet, nuoriso ja toimivat peruspalvelut. Kuluvalla valtuustokaudella viisi valtuustoaloitetta sekä esitykset budjettikokouksessa allekirjoittavat nuo teemat ! :)

Merkinnän kommentit (0) | » Kirjoita kommenttiFacebook -virta

Mielipidekirjoitukset

25. Elokuuta 2012
Miljoonia maksetaan, satoja irtisanotaan. Tämän päivän globaalissa, kvartaalitaloudessa tehdään varsinkin isoissa yrityksissä, henkilöstölle mitä halutaan. Itella kävi viime vuonna kovat yt – neuvottelut, jotka koskettivat ...
Katso kaikki mielipidekirjoitukset »

Yhteystiedot

Timo Suhonen
timo.suhonen@efora.fi
040 356 6869