Sdp

Kuntavaaliehdokas 2017

Timo Suhonen

Olen Varkautelainen kunnanvaltuutettu ja Varkauden Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja. Vaikutan myös työpaikkani asioihin luottamusmiehen ominaisuudessa. Asun tällä hetkellä Varkauden Lehtoniemessä vaimon ja kolmen lapsen kanssa. Lue lisää »

Rauhaisaa Joulua

Joulu on jo lähellä ja on siis aika rauhoittua Joulun viettoon. Itselleni tämä sopii mainiosti, koska Joulunaika takaa sen, että kahden viikon aikana ei ole yhtään kokousta eikä palaveria. Nyt se on tarpeen. Loppuvuodesta kokoustamisia oli lähes joka päivä ja ilta. 

Itselleni Joulun aikana tärkeintä on juuri se, että saa läheisten kanssa viettää rauhassa juhlaa. Perinteeksi muodostunut Joulusauna sekä jouluruoka herkkuineen takaa sen, että mieli lepää. On mukava nähdä lasten ilo, toki heille tärkeää on tiestysti lahjat. Uskon kuitenkin, että perinteisesti vietetty Joulu perheen kanssa tuo lapsille lahjojen lisäksi hyviä muistoja ja kenties tavan siitä miten Joulua voidaan rakkaiden kanssa viettää, iloiten ja rauhallisin mielin. Itse muistankin lapsuusajalta Joulut, kun isovanhemmat valmistivat Jouluruokaa leivinuunissa. Tietysti itsellekin lapsena ne lahjat oli se juttu, vaikkakin kyllä tunsin aidosti jo tuolloin sen Joulurauhan ja välittämisen tunteen, minkä isovanhempien huostassa sain kokea.

Toivotankin kaikille teille oikein mukavaa ja rauhaisaa Joulua. Toivottavasti saatte viettää juhlaa rakkaiden kanssa. Ne jotka joutuvat Joulunakin olemaan töissä, toivon että saatte edes hetken kokea Jouluntunnelmaa.  :)  Hyvää Joulua !

Merkinnän kommentit (1) | » Kirjoita kommentti
Eero Kukkonen kirjoitti 22.12.2013 16:26:44
Toivotan samoin hyvää ja levollista Joulua sekä onnellista alkavaa vuotta 2014, sinulle Timo sekä perheellesi....Facebook -virta

Yhteystiedot

Timo Suhonen
timo.suhonen@efora.fi
040 356 6869