Sdp

Kuntavaaliehdokas 2017

Timo Suhonen

Olen Varkautelainen kunnanvaltuutettu ja Varkauden Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja. Vaikutan myös työpaikkani asioihin luottamusmiehen ominaisuudessa. Asun tällä hetkellä Varkauden Lehtoniemessä vaimon ja kolmen lapsen kanssa. Lue lisää »

Nuorille paikka ja tapahtumia!

Nuorten osalta on keskeistä  se, että nuorille on tarjolla hyvää ja monipuolista koulutustarjontaa paikkakunnalla. Samoin koulutuksen lisäksi ja tueksi on erittäin tärkeää se, että on tarjolla työharjoittelupaikkoja, kesätyötä ja sitten sitä "oikeaa" työtä valmistumisen jälkeen.

Nuorten huomioiminen siinä, mitä heille on tarjolla sen koulu- ja opiskelupäivän jälkeen on myös tärkeää. Esimerkiksi Varkaudessa on ollut ajankohtaista jo usean vuoden ajan se, missä ja miten Varkauden nuoret pääsevät viettämään vapaa-aikaansa. Nuorten kahvilatoiminnasta ja sen paikasta on ollut paljon keskustelua ja eri päätöksentekoa. Olen itsekkin aikanaan tehnyt valtuustoaloitteen nuorten kahvilan toiminnan käynnistämiseksi ja toiminnan turvaamiseksi. http://www.timosuhonen.fi/valtuustoaloitteet
Nyt onkin odotettavissa, että muutaman vuoden kuluessa viimeistään Varkaudesa olisi ns.Nuortenkeskus, jossa olisi hyvät puitteet monipuoliseen toimintaan


Selvittelin vuonna 2013 sitä, miten voitaisiin mahdollisesti hyödyntää isoa tyhjänä olevaa tehdashallia Varkaudessa. Kysyinkin jo erään metsäteollisuusyrityksen paikallisjohtajaltakin sitä, voiko siinä hallissa järjestää nuorille tarkoitetun konsertin, discon yms. Mielestäni tämä olisi paikkana ollut aivan huikea! No vastaus oli, että yhtiö ei anna hallia minkäänlaiseen ulkopuoliseen käyttöön.

Tästä jäi kuitenkin kipinä siihen, että mielläni olisin Varkauteen paikallisille nuorille järjestämässä jotain sellaista, joka uppoaa juuri siihen nuorten joukkoon, joka odottaa tapahtumia ja toimintaa. Olen saanut viestiä sosiaalisen mediankin kautta siitä, että esimerkiksi peli-illan järjestäminen olisi sellainen juttu joka nuorisoa saisi liikkeelle. Olenkin luvannut, että selvittelen tuota asiaa. Tähän tarvitaan esimerkiksi joku ravintola-alan yrittäjä joka järjestäisi tilan ja lukemattoman määrä pelikonsoleita, jolloin saataisiin pystyyn peli-ilta. Tähän tapahtumaan on jo lupautunut käytännön toteuttaja. Katsotaan miten asiaa saadaan etenemään ja mitä yhteistyötahoja ilmaantuu mukaan toimintaan :)

Timo Suhonen

 

 

 

Merkinnän kommentit (0) | » Kirjoita kommenttiFacebook -virta

Yhteystiedot

Timo Suhonen
timo.suhonen@efora.fi
040 356 6869