Sdp

Kuntavaaliehdokas 2017

Timo Suhonen

Olen Varkautelainen kunnanvaltuutettu ja Varkauden Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja. Vaikutan myös työpaikkani asioihin luottamusmiehen ominaisuudessa. Asun tällä hetkellä Varkauden Lehtoniemessä vaimon ja kolmen lapsen kanssa. Lue lisää »

Liike - 15

Elokuinen viikonloppu meni nopeasti, projektissa nimeltä Liike - 15. 

Lainaan Työväen Sivistysliiton, tieto  - ja hallintojohtajan vastausta kysymykseen, mikä on Liike - 15 ? : "Liike - 15 on  ryhmä, jossa nuoria ay - demareita on lähdössä kansanvaltaa vahvistamaan vuoden 2015 eduskuntavaaleihin"

Juuri näin. Keskeisimmät ammattiliitot, esim.Paperi, Metalli, Team, Akt, Pam, Jhl sekä Pro, on valinnut tahoiltaan 1 - 2 ehdokasta, joiden on tarkoitus siis asettautua ehdolle 2015 - eduskuntavaaleissa. 
Kun minuun oltiin Paperiliitosta yhteydessä ja kysyttiin kiinnostaisiko liki kahden vuoden projektiin osallistuminen, joka vaatii sitoutumista, harkintaa en tarvinnut, vastaukseni oli KYLLÄ !

Olen aiemmin ollut eduskuntavaaleissa ehdolla 2011 ja tiedän hiukan, mitä tämä ehdokkuus vaatii. Kuitenkin, osallistuminen tähän projektiin ja koulutukseen nyt viikonlopun aikana, toi erittäin paljon uutta tietoa, organisoidusta kampanjoinnista ja sitouttamisesta vaalityöhön.

Olen innoissani, koska tämänmuotoinen projekti, sekä koulutusohjelmaan osallistuminen tältä porukalta on vastaus siihen, mitä olen jo jonkin aikaa haikaillut. Eli ay - liikkkeen ja työväen edunvalvonnan kytkeminen poliittiseen toimintaan, tuo mielestäni demareita lähemmäksi sitä perinteistä, vahvaa kannattajajoukkoa. Ja mikä tärkeintä, se "kansanvallan vahvistaminen" ay - liikkeen edustajilla on tärkeää. Tuntuu, että olemme oikealla tiellä. Toki, tämä tie vaatii onnistumisen takuuksi kovaa ja periksiantamatonta työtä. Ja se työ on mielestäni erittäin mielenkiintoista ! Kolmen kuukauden välein ryhmän kesken tapaaminen ja siinä välissä erinäinen joukko kotitehtäviä, saa taatusti jokaisen osallistujan hetkeksi ulos ns.mukavuusalueelta. cool

Kiitän kaikkia osallistujia ja kovia kouluttajia erittäin mielenkiintoisesta ohjelmasta ja voimia kaikille tulevaan ! smiley

Merkinnän kommentit (0) | » Kirjoita kommenttiFacebook -virta

Yhteystiedot

Timo Suhonen
timo.suhonen@efora.fi
040 356 6869