Sdp

Kuntavaaliehdokas 2017

Timo Suhonen

Olen Varkautelainen kunnanvaltuutettu ja Varkauden Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja. Vaikutan myös työpaikkani asioihin luottamusmiehen ominaisuudessa. Asun tällä hetkellä Varkauden Lehtoniemessä vaimon ja kolmen lapsen kanssa. Lue lisää »

"Kyllä kansa tietää"

Kansa on äänensä antanut ja nyt alkaa erittäin mielenkiintoinen jakso isänmaassamme. Äänestäjät halusivat muutosta ja sitä totisesti saimme. Perussuomalaisten ennenkuulumaton nousu politiikan "eliittiin" antaa suomalaiselle, jo hiukan harmaantuneelle päätöksenteon keskittymälle väriä. Eri asia on se, mihin tämä "väri" johtaa tai mitä realistista muutosta perussuomalaiset pystyvät tuomaan meille tavan kansalaisille. Muutosta onneksi saimme myös siitä, että sosialidemokraatit ovat nousemassa hallitukseen erittäin vahvan ja onnistuneen kampanjoinnin ansiosta. Tästä kiitokset kaikille ehdokkaille ja heidän taustaryhmilleen sekä erityisesti puolueemme puheenjohtajalle, johon henkilökohtaisesti uskoin ennen puolueiden puheenjohtajien vaalitenttien alkamista, todistettavasti :)

Henkilökohtaisesti koen onnistuneeni ensikertalaisena eduskuntavaaliehdokkaana kohtalaisen hyvin. Istuvan kansanedustajan takana ehdokkaana oleminen on luonnollisesti erittäin haastavaa, varsinkin sellaisen kansanedustajan kuin Rajamäki. Kari on erittäin ansioitunut ja kokenut edustaja, joka on tehnyt maakuntamme eteen pyytteetöntä työtä jo liki kolmekymmentä vuotta. Itse uskon myös, että Kari tulee saamaan ministerisalkun, sosialidemokraattien noustessa hallitukseen. 
Oma äänimääräni, tarkistuksen jälkeen 1119, on kakkosehdokkaalle kohtuullinen. Toki myönnän, että kampanjoinnin loppuviikoilla se positiivinen palautteenmäärä jota saimme, saattoi antaa minulle sekä taustaryhmälleni hiukan uskoa jopa isompaankin äänimäärään.

Nyt alkaa ansaittu lepo. Kuitenkin jo syksyllä haluan aloittaa valmistautumisen tuleviin vaaleihin, 2012 valtuustovaaleihin sekä 2015 eduskuntavaaleihin. Tämä tarkoitaa sitä, että olen valmis keskustelemaan kaikkien henkilöiden kanssa, jotka kokevat että voivat olla tulevaisuudessa tukemassa vaalityötäni.

Hyvää kevään jatkoa ja kesän odotusta !

Merkinnän kommentit (0) | » Kirjoita kommenttiFacebook -virta

Yhteystiedot

Timo Suhonen
timo.suhonen@efora.fi
040 356 6869