Sdp

Kuntavaaliehdokas 2017

Timo Suhonen

Olen Varkautelainen kunnanvaltuutettu ja Varkauden Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja. Vaikutan myös työpaikkani asioihin luottamusmiehen ominaisuudessa. Asun tällä hetkellä Varkauden Lehtoniemessä vaimon ja kolmen lapsen kanssa. Lue lisää »

Kansaa kohdattava kasvotusten

Tänään 18.4 päättyi kohdallani tukiryhmän kanssa tekemä noin 1,5 vuoden työ. Liike- koulutuksessa saatujen ohjeiden mukaisesti kiersimme maakuntia sekä myös paikallisesti yhteensä tuhansia kilometrejä. Kampanjassa kohtasimme useita tuhansia ihmisiä niin Pohjois-Karjalassa kuin Pohjois-Savossa. Paikallisesti pitämämme asuinaluekampanjat olivat huikea menestys. Näissä tapahtumissa siis menimme porukalla teltan ja grillin kanssa asuinalueille, mahdollisimman lähelle asukkaita. Näissä viidessä eri tapahtumassa kohtasimme varmasti paljon niitä, jotka ei sinne periteisille kampanjatoreille tule. Tämä oli minulle ja tukiryhmälle erittäin arvokasta kohtaamista kansalaisten kanssa. Jokaisessa aluetapahtumassa kävi 100 - 300 henkilöä. 
Aluetapahtumien lisäksi mieleen jäi paikallistapahtumasta myös lapsiperheille tarjoamani lasten elokuvanäytös. Maxim - elokuvateatteri oli "loppuunmyyty" Mieltä lämmitti aidosti se, että tässä tapahtumassa oli myös sellaisia perheitä, jotka ehkä ei muutoin pääse elokuviin lasten kanssa. Ilo oli puolellani ja toivonkin, että tästä tapahumasta tulisi perinne Varkaudessa. Kerran vuoteen haluaisin tarjota lapsiperheille elokuvanäytöksen ja toivon että löytäisin tähän yhteistyökumppaneita.

JOS kansa päättää huomenna niin, että allekirjoittanut on kansanedustaja 2015 - 2019 lupaan ainakin seuraavaa : Tulen pitämään vastaavanlaisia aluetapahtumia muutamia vuodessa ja alueena on koko Savo - Karjalan vaalipiiri. Haluan kansanedustajanakin jalkautua suoraan kansan pariin. Tällaiset aluetapahtumat ovat loistava väylä siihen. Tällaisia tapahtumia saadaan varmasti pidettyä niin Pohjois-Karjalan kuin Pohjois-Savonkin puolella. Kansanedustaja on Kansan Edustaja! Parhaiten tämä työ onnistuu kun aidosti kuunnellaan ja kohdataan kansalaisia mahdollisimman paljon!
Toivon kaikille teille hyvää keväänjatkoa. Kaikki huomenna äänestämään, käyttäkää valtaanne!  :)

Timo Suhonen
Eduskuntavaaliehdokas
Numerolla 51 
Savo-Karjalan vaalipiiri

Merkinnän kommentit (0) | » Kirjoita kommenttiFacebook -virta

Yhteystiedot

Timo Suhonen
timo.suhonen@efora.fi
040 356 6869