Sdp

Kuntavaaliehdokas 2017

Timo Suhonen

Olen Varkautelainen kunnanvaltuutettu ja Varkauden Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja. Vaikutan myös työpaikkani asioihin luottamusmiehen ominaisuudessa. Asun tällä hetkellä Varkauden Lehtoniemessä vaimon ja kolmen lapsen kanssa. Lue lisää »

Kaksi viikkoa vaalipäivään!

Tänään on tasan kaksi viikkoa siihen, kun on eduskuntavaalien varsinainen äänestyspäivä. Henkilökohtaisesti koen, että on kunnia olla kansanedustajaehdokkaana. Tällä kertaa vaalityö on ollut pitkäjänteisempää kuin aiemmalla kerralla 2011. Paikallislehden politiikan toimittaja kysyi 20.4.2011 puhelinhaastattelussa että mitäs nyt, kun vaalit meni kohtalaisen hyvin ja ääniäkin tuli yli 1100 kpl ? Vastasin tuolloin, että nyt alkoi valmistautuminen 2015 - vaaleihin. 

Konkreettista vaalityötä on tullut tehtyä tiiviillä tahdilla 1,5 vuotta. Se työ alkoi kun anomukseni Liike - 15 koulutukseen hyväksyttiin. Liike-15 koulutusohjelmassa mahdollisia tulevia ay-taustaisia eduskuntavaaliehdokkaita koulutettiin varsin tiiviillä tahdilla. Koulutusohjelmassa keskeisintä oli se miten ehdokas saa kampanjallaan parhaiten kontaktia kansalaisiin. Erilaisia kampanjataktiikoita harjoiteltiin ja jokaisen koulutuskerran välillä oli suoriuduttava kotitehtävistä. Koulutus oli siis aidosti vaativa. Se vaati koulutukseen sitoutumista. Olen erittäin kiitollinen siitä että pääsin tähän ensimmäiseen ammattiliittojen yhteiseen koulutusohjelmaan. Koen että tämä ohjelma antoi ymmärrystä siihen, miten voidaan yhteiskuntavaikuttamista aktivoida niin ehdokkaana kuin myös tukiryhmäläisenä. 

Tämä kampanja huipentuu siis 19.4 vaalipäivän iltana klo 20 vaalivalvojaisissa Ravintola Next Stepissä kun ennakkoäänet julkaistaan. Uskon että tällöin paikalla on keskeiset tukiryhmäläiset jotka ovat omalla vahvalla panoksellaan mahdollistaneet tämän matkan toteutumisen. Uskon myös, että tämä viimeinen kaksiviikkoinen jaksetaan tehdä yhdessä työtä hyvällä positiivisella otteella.
Jos äänestäjät haluavat että minä olen heidän edustajansa eduskunnassa 2015 - 2019, olen valmiina palvelukseen ! Varkaus ja Savo-Karjala tarvitsee edustajansa jatkossakin. Uskon että työ opettaisi ja uskon myös siihen, että omat taustat ja lähtökohdat sekä paikallispolitiikassa toimiminen antavat tarvittavan valmiuden Varkautelaisen kansanedustajan työn opettelemiseen. Käyttäkää kansanvaltaanne ja käyttäkää äänestysoikeuttanne. Ennakkoäänestys alkaa jo keskiviikkona 8.4.2015. Joukolla siis uurnille !

Timo Suhonen

 

Merkinnän kommentit (1) | » Kirjoita kommentti
Helka Tukiainen kirjoitti 7.4.2015 16:45:12
Timo on sanansa mittainen mies ja teksti oli hyvä! ♥ Kaikki joukolla äänestämäään Timo eduskuntaan! ♥Facebook -virta

Yhteystiedot

Timo Suhonen
timo.suhonen@efora.fi
040 356 6869