Sdp

Kuntavaaliehdokas 2017

Timo Suhonen

Olen Varkautelainen kunnanvaltuutettu ja Varkauden Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja. Vaikutan myös työpaikkani asioihin luottamusmiehen ominaisuudessa. Asun tällä hetkellä Varkauden Lehtoniemessä vaimon ja kolmen lapsen kanssa. Lue lisää »

Asiat asioina ?

Tänään (17.8)  Warkauden lehti uutisoi etusivullaan Varkaudessa käynnistyvästä Mannerheimin lastensuojeluliiton lastenhoitoavusta syksyllä. Uutinen on positiivinen ja hyvä että lehti asian toi esille, koska tiedottaminen asiasta on paikallaan.

Itseäni jäi askarruttamaan uutisoinnissa seuraava asia.
Kirjoitin 2011 Warkauden lehdessä, lapsiperheiden keskuudessa työskentelevien kanssa seuraavan mielipiteen.
http://www.warkaudenlehti.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/lasten-hoitoapua-j%C3%A4rjestett%C3%A4v%C3%A4-varkauteen/713151

Tämän jälkeen tein asiasta valtuustoaloitteen, jossa siis esitän että Varkaudessa käynnistettäisiin vastaava toiminta ja kaupunki olisi sitä tukemassa. Samaten, 2012 joulukuun talousarviokokouksessa varmistin että budjetissa on varat varattuna tämän toiminnan aloittamiseen.

Olisin toivonut, että lehti olisi asiaa sivunnut, sitä että mistä asia on lähtenyt liikkeelle. Tasapuolisuuden nimissä toivon, että kun meille päättäjille tulee aiheesta ja aiheettakin lunta tupaan, olisi hyvä jos muistettaisiin kertoa niitä hyviäkin asioita. Eli realismia tähänkin asiaan, kiitos :)

Merkinnän kommentit (0) | » Kirjoita kommenttiFacebook -virta

Yhteystiedot

Timo Suhonen
timo.suhonen@efora.fi
040 356 6869